Home

U fokusuPregled svih vesti iz komore...

23.11.2018                  Prezentacija usluga Komercijalne banke za podršku preduzetništvu

U cilju podrške programu „Decenija preduzetništva“ Privradna komora Srbije - Regionalna privredna Komora Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga i Komercijalna banka AD Beograd organizovali su prezentaciju proizvoda i usluga Komercijalne banke, u cilju predstavljanja pogodnosti i podrške za razvoj preduzetništva i malog biznisa.

Ispred Komercijalne banke prisutnima se obratio Vam se Milojko Tomonjić, direkor Poslovnog centra Užice. Prezentaciju proizvoda i usluga Komercijalne banke održala je Dušica Višić, direktor prodaje za mikro i agro biznis Valjevo, a konsultacije sa privrednicima obavili su Dragan Ivković, koordinator za mikro i agro biznis Valjevo i Dobrivoje Sekulić, direktor ekspoziture Valjevo.

Prezentacija je obuhvatila sve aspekte poslovanja i odnosa Klijent-Banka, od otvaranja i vođenja računa, digitalnih kanala, kreditno-depozitnog poslovanja do sveobuhvatne podrške za zaposlene. Posebna pažnja biće posvećena paketu savremenih online servisa koje je razvila banka a koji klijentima omogućava jednostavno korišćenje bankarskih usluga upotrebom nekog od najrasprostranjenijih kanala komunikacije kao što su SMS, Internet itd.

bottom
top
Copyright © 2010 Regionalna privredna komora Valjevo/Karađorđeva 64/ Sva prava zadržana. Kontakt
Poslednja promena 17.02.2017. 08:41:57
bottom