Home

U fokusuPregled svih vesti iz komore...

15.03.2019                  Realizovan prvi ciklus usavršavanja posrednika i zastupnika u osiguranju

U Regionalnoj privrednoj komori Kolubarskog i Mačvanskog upravnog okruga održan je prvi ciklus kontinuiranog usavršavanja ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju u 2019. godini. Prema odredbama Odluke o sticanju zvanja i usavršavanju ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju, koju je usvojila Narodna banka Srbije, privredna društva koja poseduju licencu za obavljanje ove delatnosti, u obavezi su da tokom jedne kalendarske godine prođu 15 časova obuke u cilju usavršavanja, kako bi zadržali, odnosno obnovili licencu.

Prvi ciklus obuke, na temu Banka kao prodajni put osiguravajućih usluga, obuhvatio je 5 časova predavanja, tako da je u planu realizacija još dva ciklusa istog obima, kako bi se obezbedila neophodna kvota od predviđenih 15 časova obuke.

Obuka je obuhvatila odrednice uspešnog poslovanja bankarskog osiguranja, osiguravajuće usluge koje se prodaju preko banaka, primere vođenja prodaje odabranih vrsta osiguranja preko banke, polazišta daljeg razvoja bankarskog osiguranja.

Realizacija narednog ciklusa usavršavanja ovlašćenih posrednika i ovlašćenih zastupnika u osiguranju, predviđena je za 9. april ove godine.

bottom
top
Copyright © 2010 Regionalna privredna komora Valjevo/Karađorđeva 64/ Sva prava zadržana. Kontakt
Poslednja promena 17.02.2017. 08:41:57
bottom